6 oameni despre care nu îți va veni să crezi că există cu adevărat

Trăim într-o lume ciudată; întâlnim multe lucruri și oameni care ne uimesc și de multe ori nu putem să credem că sunt de fapt așa cum sunt.

Suntem încântați să creăm o listă a unor oameni cu adevărat uimitori din întreaga lume. Ei au stabilit recorduri mondiale doar pentru că sunt astfel.

 

1. Cea mai lungă limbă din lume

Nick Stoeberl din SUA deține cea mai lungă limbă din lume, iar Guinness World Records o aprobă. Acest om, care a primit titlul în 2012, are o limbă care măsoară 10,1 cm de la vârful său până la mijlocul buzei superioare închise.

Nick este un comedian de stand-up de profesie și a stabilit un alt record făcând o pictură cu un castor în 6 ore cu limba.

 

2. O femeie unicorn?

Ai o aluniță neagră pe corp? Doar încearcă să vezi acest lucru deoarece Liang Xiuzhen din Sichuan, China, i s-a întâmplat ceva rar și întâmplător cu o mică aluniță de pe cap.

A crescut într-o formă de corn mare și măsoară 12,7 cm în lungime și puțin peste 5,1 cm în diametru. Deși medicii nu au reușit să găsească un remediu permanent, știința are o explicație cu privire la ceea ce este.

Acestea sunt coarne cutanate care sunt tipuri de tumori ale pielii cheratinoase. Cauza lor este incertă și tratamentul se face prin chimioterapie, chirurgie sau radioterapie.

 

3. Corpul acestei tinere este plin de tatuaje

Cunoscută sub numele de „Doamna ilustrată”, aceasta este Julia Gnuse. Are 95% din corpul ei acoperit cu tatuaje, inclusiv fața ei.

Născută în SUA în 1955, ea a dezvoltat o boală numită porfirie, la mijlocul anilor ’30, ceea ce a dus la formarea de bășici pe corpul ei. Pentru a ascunde cicatricile, ea și-a făcut tatuaje și treptat au devenit pasiunea ei.

 

4. Spunei „Bună!” acestui bărbat cu gura mare

Imaginea ar putea să arate animată sau editată, dar nu este; el este Francisco Domingo Joaquim care are porecla „Jaw of Awe”. Gura lui aproape cauciucată are o lățime de 17,6 cm și poate introduce cu ușurință o doză de Cola în interiorul ei.

El a fost declarat omul cu cea mai mare gura de Guinness World Records după ce a fost căutat timp de 2 ani. Ne întrebăm dacă această gură mare ar putea să fie vizibilă în Google Maps?

 

5. O fată cu vedere cu raze X

Natalya „Natasha” Nicolaevna Demkina susține că are o vedere cu raze X. Această rusoaică a intrat sub lumina reflectoarelor atunci când a început să facă diagnostice medicale pe măsură ce putea să vadă prin corpul unei persoane și să-i observe organele și țesuturile.

A făcut asta de la vârsta de 10 ani și a apărut pe Discovery Channel pentru a-și arăta talentul; acum lucrează pentru Centrul de Diagnostic Special al Natalyei Demkina.

Scopul lor este de a oferi tratamente prin asocierea cu „experți care posedă abilități neobișnuite, vindecatori folclorici și profesioniști din medicina tradițională”.

 

6. 90% din corpul lui este acoperit de păr

El este cel mai păros om de pe Pământ și nu are nici o îndoială despre asta. Yu Zhenhuan este un alt titular de recorduri în Guinness World Records pentru că este cel mai păros om de pe Pământ.

Un cântăreț rock de profesie, acest bărbat din China are 96% din corpul său acoperit cu păr și are 41 de fire de păr pe centimetru pătrat de piele.

Pentru moment, el se confruntă cu o concurență deoarece 2 mexicani au susținut că au mai mult păr pe corp decât el.