6 semne că ești doar un amic pentru ea. Dacă observi al 5-lea semn renunță la planurile de viitor

Mulți bărbați încearcă să evite să fie doar prieteni cu femeile pe care le plac. Acest lucru îi frustrează, întristează și dezamăgesc, deopotrivă. Există semne care îți spun clar că ea nu își dorește o relație romantică cu tine. Astăzi ți-am pregătit o listă cu 6 cele mai importante dintre ele.

1. Absența atracției fizice
Dorința de atingere, ținutul de mână sau în brațe este un semn că persoana de care ești interesat simte același lucru. Dacă această nevoie lipsește din partea ei, trebuie să te gândești că nu te vede mai mult decât un prieten.

2. Discuțiile despre un alt bărbat
Este un semn clar că nu e atrasă de tine. Dimpotrivă, se simte comfortabil să îți vorbească despre alți bărbați, să-ți povestească detalii picante despre relațiile cu ei.

3. Secretele
îți spune chiar orice. Unui iubit iar mai ascunde câte ceva, nu crezi? În tine vede doar pe cineva căruia îi poate spune ce crede sau ce simte pentru că știe că ești de încredere.

4. Absența flirtului
În ciuda eforturilor tale de a îi atrage atenția ea te ignoră total? Asta pentru că nu e atrasă de tine și nu caută să te apropie.

 5. Te vede ca pe un frate
Iar uneori așa și ți se adresează? E nevoie oare de vreo explicație în plus? Nu vede nimic atrăgător la tine, respectiv se poartă cu tine așa cum te-ai purta cu un frate, cu un prieten drag și nimic mai mult.

6. Lipsa oricărui efort
Oricât nu încerci tu să-i captezi atenția, să o faci interesată ea nu reacționează cum te aștepți. Nu e pe aceași lungime de undă cu tine. E un verdict dur, dar este adevărul, ea nu este interesată de o relație cu tine.

Înainte să te entuziasmezi, ia în calcul aceste semne ca să eviți o dezamăgire viitoare.